U bent hier: Home / Wie doet wat / Gewestelijke uitstalramen / Middagen van het BROH

Urban Lunch van urban.brussels

Sinds een aantal jaar organiseert Urban lezingen, waarvoor de openbare en private sector rond architectuur, stadsvernieuwing en cultureel erfgoed samenkomen. Die lezingen, die de naam “urban.lunch” meekregen, zijn een gelegenheid om elkaar te ontmoeten, informatie uit te wisselen en debatten aan te gaan over stedelijke thema’s.

De conferenties en de debatten in dit kader bieden de mogelijkheid tot een uitwisseling op hoog niveau tussen gewestelijke en gemeentelijke ambtenaren, specialisten, onderzoekers, studiebureaus, verenigingen en andere verantwoordelijken van de bevoegdheden op het vlak van de kwaliteit van de leefomgeving van de Brusselaars.

Een korte samenvatting van elke lezing, met de contactgegevens van de sprekers en nuttige links naar interessante documenten en verdere informatie, verschijnt in de maand volgend op de lezing op deze website.. Eens per jaar worden de samenvattingen van de lezingen gepubliceerd in een speciaal nummer van de nieuwe reeks van urban.brussels, “Ruimtelijke ordening aan de orde”.


 

Document acties