U bent hier: Home / De spelregels / De strategische plannen / Het Kanaalplan / Opdracht / Voorwaardelijk deel 1: De bijwerking van het masterplan

Voorwaardelijk deel 1: De bijwerking van het masterplan

De opdracht bestaat uit de jaarlijkse bijwerking van het masterplan, vanaf het jaar volgend op zijn goedkeuring, om evoluties toe te voegen zodat de opdrachtgever steeds over een geactualiseerd document voor het hele gebied beschikt.

Tijdens het bijwerken worden de evoluties in verband met het gebied, de projecten en de context toegevoegd, met behoud van de samenhang van het plan en van de visie die in het kader van het vaste deel werd goedgekeurd.

Een verklarende en een beschrijvende nota over de wijzigingen wordt telkens toegevoegd.

Deze actualisering van het masterplan gebeurt drie keer:

  • De eerste keer op basis van de situatie op de laatste dag van de 12e maand volgend op de datum van goedkeuring van het masterplan tijdens het vaste deel.
  • De tweede keer op basis van de situatie op de laatste dag van de 24e maand volgend op de datum van goedkeuring van het masterplan tijdens het vaste deel.

De derde keer op basis van de situatie op de laatste dag van de 36e maand volgend op de datum van goedkeuring van het masterplan tijdens het vaste deel.

Document acties